Change the game 2022

Change the games årliga aktivitets- och utbildningsdagar i september sätter rörelserikedom i fokus. Eventet erbjuder möjlighet att testa nya aktiviteter och möjlighet att utveckla sitt ledarskap för alla som vill skapa utvecklingsmiljöer där alla får god chans till aktivt, hälsosamt liv och att få sin bästa livsresa.

Årets tema: ”Nystart med nytt mindset”.

Pandemin har ytterligare ökat behovet av en nystart för att öka deltagande i fysiska aktiviteter och det vill vi skapa med rörelserikedom som nytt mindset!
Men det finns fler anledningar att prata om en nystart – ungas psykiska ohälsa ökar och flera samhällen, inte minst i norr, behöver skapa attraktiva livs- och utvecklingsmiljöer för att möta inflyttningar och investeringar.

Eventet ger möjlighet att testa olika aktiviteter och är en mötesplats för olika verksamheter som vill skapa goda utvecklingsmiljöer. Miljöer där alla ges möjlighet till ett aktivt, hälsosamt liv och bli sitt bästa jag.

Passa på att vara med och lyssna, samtala, diskutera och testa hur vi med rörelserikedom som kompass kan göra en nystart som har chans att göra skillnad. På riktigt.
Välkommen till årets event den 13-17 september på plats i Umeå och digitalt.

Konferens, specialutbildning och workshops med möjlighet att medverka både fysiskt och digitalt.

Medverkar gör som brukligt ledande internationella och nationella forskare och praktiker tillsammans med lokala aktörer. 13-16 september.

Klicka här för mer information om programmet >

Aktivitetsdagar

Med spännande nytt att testa på, för olika intressen och olika färdighetsnivåer.

Aktivitetsdag för barn och unga lördag 17 sepklicka här för mer info

Aktivitetsdag för seniorer fredag 16 sep mer info kommer inom kort

Vid frågor kontakta gärna oss via e-post: info@change-the-game.se

Arrangörer:
Huvudarrangör är Change the game Utbildning AB – ett kunskapscentrum med metoder och utbildningar för alla som vill skapa mer attraktiva och hållbara samhällen med rörelserikedom som kompass – tillsammans med bland andra Balticgruppen, Idrottshögskolan Umeå Universitet, Region Västerbotten, RF-SISU Västerbotten och Umeå kommun.

 

 

 

Film om första stegen
som rörelserikt samhälle

Kolla in

Utvecklingsprogram
för nyskapare 2021

Kolla in

Om rörelserikedom – ny och mer info

Kolla in