Change the Game ägs och drivs av Stiftelsen för Rörelserikedom. Jonas Olsson grundade verksamheten 2014, då som ett samhällsnyttigt projekt inom ramen för Balticgruppen, och 2021 överlät han både verksamheten och medel till Stiftelsen för Rörelserikedom, för ett långsiktigt arbete med att främja utvecklingen av rörelserika samhällen i Umeå, Sverige och världen.

Change the Game är ett kunskapscentrum som bidrar till en hållbar samhällsutveckling genom att skapa och sprida kunskap om hur man sätter fokus på kvaliteten i rörelseupplevelser vid utveckling av platser, program och personer.

Stiftelsen för Rörelserikedom, som driver Change the Game, är en ideell stiftelse som tillsammans med andra aktörer – som regioner, myndigheter, föreningar, företaget, forskare och tankeledare – skapar rörelse för rörelse. Det görs genom samverkansprojekt, opinionsbildning och genom Change the Game Utbildning AB (klicka här för mer info om bolagets tjänster), som genom utbildning, rådgivning och event säkerställer att kunskapen sprids till fler aktörer som är beredda att agera utifrån den helhetssyn på människan som rörelserikedom (physical literacy) står för.

Change the games lagbygge kan du se här.

Se alla våra aktiviteter här.

Läs mer om rörelserikedom här.

Vill du hålla dig uppdaterad kring Change the game? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Change the game inleder samarbete med IPLA

Kolla in

Q&A med talare
Change the game
2023

Kolla in

Vår nya podd:
Rörelserevolutionen

Kolla in