Workshop – Rörelserikedomsfrämjande aktiviteter & övningsdesign

Målgrupp
Denna workshop riktar sig till er som har en första förståelse för rörelserikedom och som nu vill prova nya sätt att tillämpa konceptet i praktiken.

Syfte
Kursen syftar till att utveckla deltagarnas förmåga att skapa goda utvecklingsmiljöer, aktiviteter och övningar utifrån rörelserikedomsfrämjande riktlinjer.

Innehåll
Under kursen behandlas frågorna:

  • Vad innebär det i praktiken att leda med ett rörelserikedomsfrämjande mindset?
  • Hur kan vi i rörelsesammanhang ge näring till inre motivation?
  • Vilka fördelar finns med att anamma en ickelinjär syn på lärande?
  • På vilka sätt kan vi i vår egen verksamhet och utifrån just våra förutsättningar skapa ännu bättre förutsättningar för rörelserikedom?

Upplägg
Kursen innefattar en teoretisk del, praktiska prova-på moment och tid för reflektion i mindre grupper. Det innebär att ni både kommer få kunskapspåfyllnad och nya inspirerande prova-på upplevelser, samt tid för att fundera på vad det skulle kunna innebära att använda rörelserikedom som kompass för att utveckla just er verksamhet.

Kursen är framför allt värdefull för ledare som ansvarar för att skapa och leda aktiviteter och övningar i olika sammanhang, så som exempelvis på skolor eller inom föreningslivet.

Vi rekommenderar att minst 120 min avsätts för genomförande av denna kurs.

För att ladda ner pdf om denna tjänst – klicka här >
Vill du veta mer eller boka – kontakta gärna oss >

Denna tjänst erbjuder vi genom Change the game Utbildning AB, som genom utbildning, rådgivning och event säkerställer att kunskapen sprids till fler aktörer som är beredda att agera på rörelserikedom.

Change the game inleder samarbete med IPLA

Kolla in

Q&A med talare
Change the game
2023

Kolla in

Om rörelserikedom – ny och mer info

Kolla in